Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2018 20:05 - Меркел, пищяща от нашествениците и изнасилвана от юдео – ционистите безсилна Германия, и заговорниците срещу Българите на наша територия!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1888 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 17.11.2018 20:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Зловещият план Калерги за поробване и физическото унищожение на бялата християнска общност в света в последна цинично открита фаза на изпълнение!

Merkel will allen Migranten weltweit den Zugang nach Deutschland ermцglichen!

Меркел иска да даде възможност на всички мигранти по света да имат достъп до Германия!
21 октомври 2018 г. Ралф Хилдебранд

 
Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

https://www.youtube.com/watch?v=VeBYqL8nuSw&list=PLa5-aFdApZnLXoa7wp10atgJxd7HWG_Gi 

С най – дълбоко уважение и в съпричастие към държавния химн на Джермания и към зомбираните вече 73 години джермани, поробени и подложени и те на затриване бивши тракийски готски=гетски племена, култивирани и цивилизовани с толкова грижи и Любов от нашите пресвяти Предци – Българите от феноменния Божествен род Дуло, цивилизаторите на всички племена по света! 

ДЖЕРМАНИ от=от Мадара и Ежуа 
 
И с никакво уважение към юдео – ционисткия комунистическо – фашистки диктаторски заговор и извратен режим Европейски съюз !

––––––––––––––––––––––––––––

Из предиборната програма на партията 
Алтернатива за Германия за местните избори за Bundesland на 13 октомври 2018 

https://ralphhildebrandt.wordpress.com/2018/10/21/merkel-will-allen-migranten-weltweit-den-zugang-nach-deutschland-ermoeglichen/?fbclid=IwAR1qdY-qcE5yDqYqjAOOOynypy_c9RPZKHhxht4tGDjwDwo842xKCnm72_g


– компютърен превод с translate.google.



Уважаеми читатели,
В момента става нещо, което се потулва от медиите, което вероятно ще стане екзистенциален проблем за Германия.
Въпросът е, че германското правителство в лицето на канцлера Меркел и най-лошия външен министър на Федерална република някога, а именно Хайко Маас, на 10 декември - след няколко седмици - ще приеме пакт на ООН Това е т.нар "Глобалния пакт за миграция" ( "Глобален договор за миграция"), и това би дало право на имигрантите от цял ​​свят да се осигуряват много широки права за тяхната (понастоящем само мечта) миграция към Германия.

image


Да, правилно сте прочели : мигранти от цял ​​свят!
Можете да прочетете всичко това подробно тук:

https://www.afd.de/.../up.../sites/111/2018/10/A.CONF_.231.3.pdf

–– и цензурата на злодеите срещу християнска европа тука осуетяват опита ни да влезем в този сайт с дежурното съобщение, че този сайт не може да се намери, защото те са го блокирали и изтрили "Ohje, diese Seite wurde nicht gefunden!"

Добре, че Нета е пълен с документите за зловещите планове на заговорниците срещу Българите и вече се знае за пъкления юдейско –
 ционистки "Пакт за глобална миграция", което в превод значи "Пакт за организирано глобално нашествие на исляма и поробване на света", та тази информация може да се намери и другаде, както и ние намираме навсякъде Боговете ни!

МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРЯТ=Исуж и Диана Мат Мария 

Титуловаме тия световни злодеи "заговорниците срещу Българите", защото главната свръхсекретна перманентна цел и задача № 1 на на тия заговорници е тоталното физическо затриване на Българите от Божия жречески род Дуло на Българските Богове Демиурзи, които Българи и крипто – Българи сме духовният интелектуален творчески прогресивен и бунтарски елит на всички народи по целия свят, и благодарение само на нас Българите постоянните опити на заговорниците да ни унищожат физически и поробят цялото човечество, не са се осъществили още преди 1500 години с първото дълбоко скривано византийско робство на България от 518 – 681 година, второто византийско робство (1018 – 1187) и юдейско – фанариотското – турско робство.

Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" са Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло

–––––––––––––––

Така че сега не става дума само за така наречените "бежанци", които вече не са бежанци в момента, и които за пръв път имат безопасна територия под краката си.
Не, този път ООН има много по – голяма цел : Става въпрос за хората от целия свят, които чувстват нужда от някакъв вид, да могат да напуснат домовете си за да емигрират в друга държава.
Например, за Германия. По този начин този пакт на ООН не е нищо повече от огромна програма за преместване на икономически бежанци.
Тяхната - досега разбира се незаконна - миграция, се приравнява от ООН със законната миграция.


image
Коварна юдео – ционистка реклама на гьобелсовота соросоидна дезинформационна машина за рекламиране на предлаганите блага в Европа за нашествениците, съблазнявайки ги с проституиращи бели секс – робини и други либералистични леки момичета, очакващи ги в Европа с отворени обятия и разтворени крака.

Всички, които искат да влязат в европейска държава, получават същите права за достъп. И нещата стават още по-добре за тях : те дори не се задължават да се интегрерат в културата на имиграционните страни.
Собствената култура и собствен правен ред, следователно Ислямският шариат може да бъде запазен.
И разбира се, как би могло да бъде по друг начин, след това са новодошли в страната Hineingemerkelten и получават същите права на достъп до системите за социална защита като тези, които финансират системата за социални грижи в продължение на години с тяхната работа, а именно местните жители.

В резултат на това означава, че "право на човека към миграцията" който се приема от Организацията на обединените нации, елеминира правата на отделната страна да решат за себе си, какви мерки те да предприемат по този въпрос.

Пълна лудост, лудост която никой не може да приеме спокойно, тъй като всеки, който все още е здрав в мисленето, веднага осъзнава лудостта на това

Тъй като Организацията на обединените нации са се досетили, че хората се осъзнават, те също имат предпазна мярка записана в своя пакт за миграция, гласяща че не трябва да се допуска медийно отразяване на този проблем и че критичните гласове за миграцията трябва да се изтласкани на заден план.
Масивна атака срещу свободата на словото и пресата - но това не изглежда да притеснява никого в самопровъзгласените "елити", като ни внушават, че това е една благородна цел.
Сега се мъчат да успокоят обществото, като казват, че не е посочено, че този пакт ще е национално задължителен закон.
Този пакт е бил също преди това разработван в Бундестага и сега пак отново и в крайна сметка дори и с още по – значително изключване на обществеността.


Формално, този аргумент може да бъде на пръв поглед прав: този договор за лудост няма да стане веднага закон в Германия, но
 ние знаем сега как точно се работи в Германия: Ако нещо - без значение колко вятърничаво е - бъде обявено от която и да е наднационална институция, по-специално от страна на Организацията на обединените нации, тогава самопровъзгласилите се елити на политическия медиен комплекс създават много големи тонколони за непрекъснато озвучаване на населението.
В контекста на това непрекъснато звучене на гражданите се внушава, че това и сега е задължително приложимо право.
Такъв е например случаят с лудостта да се включат децата с извинение - със значителни умствени увреждания в редовните класове, вместо да се оставят в установената германска специална образователна система.

Тук също едва ли е имало излъчване на новината, в което на човек да не му се внушава, че това е така изискано от Организацията на обединените нации.
Каква перфектна експлоатация на типичната германска власт!

Така че можете да настроите часовника си вече, че след приемането на този пакт от Меркел и Маас ще им се даде пълна власт чрез държавните институции да се осигурява правен достъп на потенциалните мигранти от цял ​​свят, например, като просто си вземат самолета и долитат в Германия и Европа от техните страни на произход.

Меркел е на път да осъществи две от най-важните си цели, и двете, които тя вече беше изразила публично - и всичко, което трябваше да направи с вас, беше да слушате покорно.

Първата й цел е: Тя иска да "легализира незаконността".

https://www.youtube.com/watch?v=pAHSobWgbus

Втората й цел бе разкрита само в един кратък миг на раздразнение:

"Колкото е възможно повече хора в Германия".
https://www.facebook.com/Prof.Dr.Joerg.Meuthen/videos/merkels-wirkliches-ziel/895012690647437/?__xts__[0]=68.ARAV-Rtq_gRQqLsEKlsJ7kKIOgce-Ltr9d9u9xgTq2h4sDcweEfioZdd-rYspSXuuabWqeBxCD7jAAX9YxVUxFtNZK3Ya-vMsl-q5mjXuxCrkpnKYEIVPoE_l1B7t1Wnc8P39OYG9nKKDXG45tpscLk511vkXnwpPl67_0gUA-lH2UlQ1q_W5OUq4sucSFjcImYXyXjYfnMuINQ4vcCMTuGAbI&__tn__= -UKH-R

Колкото е възможно повече мигранти в Германия, и съвсем законно.
Скоро ще дойде и това време – 
10 декември 2018, поне докогато тази неописуема жена все още е канцлер на Германия. 
Меркел е достигнала в последния участък на лудостта си.


Сега само гласоподавателите в Хесен могат да осуетят плановете на Меркел.
Само едно грандиозно поражение на феновете на Меркел 
Bouffier, като  в същото време гласувате за ценностите на нашата гражданска партия, включва възможността за последваща революция в Евросъюза срещу Меркел.

Вие, Хесенци, осъзнайте отговорността за Вашия непосредствен дом, както и за цяла Германия.
Дали това, което трябва да се направи сега - да не се гласува на избирите за Меркел!

И двата ви гласа в бюлетината в Хесен да са за нашата гражданска партия !


Време е най – накрая да спрем Меркел в последната ѝ проява на лудост! 
Време е да премахнете избора на "Меркелшистен буфър".
Време е за
#AfD.

Ваш 
Йорг Мойтен, лидер на партията AfD  

https://ralphhildebrandt.wordpress.com/2018/10/21/merkel-will-allen-migranten-weltweit-den-zugang-nach-deutschland-ermoeglichen/?fbclid=IwAR1qdY-qcE5yDqYqjAOOOynypy_c9RPZKHhxht4tGDjwDwo842xKCnm72_g


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И с просветителска цел ви даваме още няколко от задължителните разсекретени документа с

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 :

Алтернатива за Германия (на немскиAlternative fur DeutschlandAfD) е парламентарно представена дясна политическа партия в Германия. Тя е основана през 2013 година от проф. Бернд Лукке.
Председател на партията е Frauke Petry, родена Marquardt

АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ са само от=само от Ган (Кан, Жреци) от Рода Дуло на Бог Иза и Мария 

ДОЙЧЛАНД основана от=основана от Дуло на Диана и Ежуа

БЕРНД ЛУККЕ=Бълкарин Кан (Жрец) на Диана 

image

 
Frauke Petry 
Marquardt=
Барк (Българка) Друид (Жрица) от Рода на Богиня Матара Диана от Тракия

Партията е основана на 6 февруари 2013 г. и идеологическата ѝ платформа е според официалните формулировки е върху Национализъм, Евроскептицизъм, Национален консерватизъм, Неолиберализъм, Популизъм, Анти-феминизъм

Тази партия и всички партии и политици, които защитават християнската общност и нормалните и традиционни човешки ценности и европейските народи и държави от планово и организирано вкарваните нашественици и терористи, и казват истината за тези злодейски престъпления, са квалифицирани по йезуитски популисти!
Нали знаете вече какво означава популизъм и попул (хора, народи) и откъде идват и че това са термини на високоразрядна категория понятия, производни от името на Павел –
синът на Исус и Мария Магдалена, който е истинският "митологичен" Кан и Цар Авитохол (33 –333) и още за него в блога ни парола на търсачката "безистена и Павел"!
Ето още информация за него и семантичното гнездо от неговото име:

Книгата Попол Вух документира как Извънземните генно – инженерни експериментатори проектираха и моделираха хората за да ги цивилизоват Българите!

http://bezistena.blog.bg/history/2018/11/13/knigata-popol-vuh-dokumentira-kak-izvynzemnite-genno-injener.1634914

ПОПУЛ=Повул=Павул=Павел

ПОПУЛИЗЪМ=Павел от Иза и Ма (Богиня Майка)=
Павел от Иза и Ма (Мария Магдалена)

И забележете : въпреки че на автора на апела му е пределно ясно, че цялата дейност на Меркел и компания по ислямистката инвазия е част от чудовищен организиран злодейски юдео –
 ционистки заговор и план, той не го дефинира като такъв в предизборната програма на партията, защото не само че няма да бъде допуснат в медийното пространство, но и веднага ще бъде арестуван и осъден по приетите за целта абсолютно – фашистки, ако щете ги наречете и комунистически – все едно е, репресивни закони в Германия.
Ескалирането на тези репресивни тоталитарни закони предстои с приемането на Пакта на ООН за цяла Европа и по света, като заговорниците срещу Българите ще правят всичко възможно да вкарат и Българияа в този вълчи капан, независимо че официално не приемаме и Истамбулската конвенция, и Пакта за глобалната миграция ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И между другото, но в същата тема и ред на мисли, не ви ли прави впечатление, че след като скоро България отхвърли след натиск от Обединените патриоти – коалиционните партньори на ГЕРБ,
 чрез Конституционния съд коварно – зловещата Истамбулска конвенция и преди седмица депутатите и политиците от Патриотичен фронт в качеството им на фатални коалиционни партньори на Герб, натиснаха Бойко Борисов и Герб България да откаже присъединяване към пъкления пакт на ООН в Маракеш –национално отговорен акт, неочакван за юдео – ционистките ръководители на новия тоталитарен съветско – фашистки режим Евросъюз, свикнали на колониално слугинско безприкословно подчинение досега от Бойко Борисов, и който акт ги втрещи всичките, та точно тогава възникнаха всички тия  "спонтанни" протести на младите в България, лесно насочвани и управляеми в безпътицата на младите хора и всякаква липса на фундаментална идея, визия и искания за спасението на Българите и на България!

Защо така никой от тия млади хора и фейсбук организаторите в сянка на протестите (като изрично се съгласяваме, че всички икономически и политически искания на протестиращите са абсолютно основателни и стоящи на дневен ред през всички последни 29 години и имаме силни симпатии към будните Българи!) не подхвърли и думичка и да издигне резонното актуално тематично в дневния ред на България и цяла Европа искане, държавата ни да не се присъединява към пакта, а исканията им внезапно ескалираха до висшия политически акт – оставка на правителството!
Какво е това : Бойко Борисов и коалиционните му партньори от ПФ да са вкарани в коварен план на заговорниците срещу Българите чрез безумните немотивирани решения и данъчни закони и тесли връз милиони Българи, прокарвани точно в този момент на отказ на конвенцията и пакта, с участието на безцеремонната доказано тотална лобистка Менда Стоянова и финансовия министър, или коварна игра на самия Бойко Борисов натиснат от горе, за омаскаряване на Патриотите и предизвикване на нови избори, в които те оцапани и инкриминизирани, нямат вече никакъв шанс да влезнат в парламента и да бъркат плановете на заговорниците, чиито послушни марионетки са и ДПС и останките от сините "демократи" и куп мекерета в самата ГЕРБ и БСП? 

Българите от феноменния жречески род Дуло със задължителното минимално IQ > 70  и  нагоре с IQ > 130 > 140 , да мислим и разсъждаваме.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  
И
 още един анализ на плановете на заговорниците срещу Българите:

Проф. Жан-Луи Аруел: Пактът за миграцията на ООН ще унищожи народите

http://www.glasove.com/categories/na-fokus/news/prof-zhan-lui-aruel-paktyt-za-migraciyata-na-oon-e-sredstvo-za-natisk?fbclid=IwAR2YazGk4T8tEM6PeUJBcZayaYEs4i31WXaul1qUq3pAIUsJd0l5iefhjwc

И от този документ се вижда, че на всички разумни мислещи с главите си хора е категорично ясно, че е в ход и се изпълнява в компресирани темпове юдео – ционисткия план Калерги за поробване и затриване на бялата християнска общност в Европа и по света, като ние разкриваме, че свръхсекретен перманентен обект №1 за унищожение на плана сме ние Българите от феноменния жречески род Дуло на Българските Богове Демиурзи.
 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И още една абсурдна саркастична небивалица, която подчертава абсолютната невъзможност и небивалица случващото се в Европа с ислямисткото нашествие да е случайност и плод на глупави и неръзсаждаващи изтрещели политици, а категорично прокламира, че всичко е плод на страшен и чудовещно злодейски организиран план от всички тези тукашни и презокеански мерзавци, които са заговорниците срещу Българите!

Emilia Kirova
   

от Фейсбук

Разказ на един бял "бежанец" 

Днес минах нелегално границата и пристигнах в Саудитска Арабия.
По пътя изхвърлих личната си карта, издадена от Първо РПУ в Бургас, и казах на граничарите, че съм бежанец от Донбас, който търси спасение от терора на Путин. Веднага ми повярваха и ме качиха на влака за Риад.
Настаниха ме в 3-звезден хотел, макар че наблизо имаше 5-звезден, и ми казаха, че утре ще ми осигурят апартамент.
Сутринта обаче взеха да ми се оправдават, че преместването щяло да се отложи с цял един ден.
Това ме вбеси. Стъпках храната, която ми донесоха някакви насълзени правозащитници, плиснах им шишето с минерална вода, изпотроших скапаната хотелска стая, а дивана и фотьойлите изхвърлих направо през терасата. Някакви хора от улицата започнаха да ми крещят, но управителят на хотела им каза, че идвам от район на бойни действия, нося в душата си раните на войната, травмиран съм дълбоко и затова трябва да проявят разбиране. Проявиха.
В четвъртък изгониха двама арабски пенсионери от общинското им жилище, за да настанят мен.
Нахалните старци протестирали, та се наложило да ги измъкват с полиция и сега ще ги съдят за дребно хулиганство. Мен обаче ме чакаха деца с цветя пред входа на блока. Отнякъде се появи крал Абдула бин Абдул Азиз ал Сауд и си направи селфи с мен. Дадоха ми 2000 долара да си покрия най-важните нужди.
В петък ме посети социален работник. Донесе ми брошура с първите 10 члена от арабската конституция, преведени на моя майчин украински език и ме попита дали имам нужда от нещо.
„Кажи на оня, дето всяка сутрин се дере от минарето на джамията, да намали малко децибелите, че ми пречи да спя“, разпоредих му се аз и той чинно си записа.
В неделя се разходих да напълня малко окото, но всичките им жени бяха увити като пашкули. Много се ядосах и в понеделник внесох жалба в кметството. Още същия ден директорът на кварталната гимназия написа специално обръщение към ученичките да се въздържат от носенето на бурки, защото така накърняват чувствата ми. Препоръча им занапред да се обличат с изрязани блузки и къси полички, тъй като моята характерологична същност на европеец изисква да гледам цици и бедра.
Листовката беше раздадена на родителите за сведение и изпълнение.

Оплаках се на социалния и от храната. Овнешкото е твърде мазно за деликатния ми стомах, а говеждото ми идва жилаво и си хабя зъбите. Обясних му, че предпочитам крехко месце - свински вратни пържолки, контрафиленца или в краен случай – бутче. Обеща ми да вземе мерки. Сега всички дюнерджии от квартала са инструктирани да не натрапват открито овнешкото месо, за да не ми причиняват душевен смут.

Не е лесно да си мигрант! Днес трябваше да се тътря цели триста метра, за да си взема социалните помощи – има-няма 2 хиляди долара. Това страшно ме изнерви и си го изкарах на една ученичка. „Що ходиш с бурка ма, нали ти казаха да сложиш мунижуп“, разкрещях й се аз.
Тя нещо взе да ми се отваря, та й забих два-три шамара. Мислех да я замъкна в храстите и да я изнасиля, ама като си представих каква мъка ще е, докато я разопаковам, се отказах. После разбрах, че братята й не били о кей от боя, подали жалба в полицията и организирали някаква подписка срещу мен.
Наложи се вътрешният министър да ме защити по телевизията. „Трябва да проявим разбиране към християните и да се надяваме утре, когато станат мнозинство в Саудитска Арабия, да имат същото отношение към нас“, заяви той.

Тази сутрин казах на социалния работник, че умирам от скука и му заповядах да се поразмърдат и да ми организират някакво шоу - гей-парад или нещо от сорта. Той се опули, но му обясних, че вече сме 21-ви век и тук трябва да се налагат новите ценности. „Всеки брак – еднополов, а всеки мъж – майка!“, казах му патетично аз. Не съм сигурен, че ме разбра, но си записа.
След обяд дойдоха някакви социолози да ме анкетират. Бях откровен с тях и им признах, че дълбоко презирам и ненавиждам страната, която ме прие, но нямам нищо против да ме хранят и да ми дават помощи. Не ми пречи.
Скандалът с ученичката пак набра скорост и централната телевизия покани на дебат някакви членове на Америка за Саудитска Арабия, Отворено отзад общество и Арабски хелзински комитет.
Всички бяха съгласни, че съм обвинен несправедливо, а враговете ми са ксенофоби, расисти, фашисти, атависти, човекоядци и християнофоби.
Половината от тях като деца били изнасилвани от бащите си или са спали с майките си. Успокоих се, защото разбрах, че ме мрази утайката на обществото, а прогресивната част ме подкрепя.
Днес социалният ме попита дали искам да се хвана на някаква работа. Отговорих му, че още не се чувствам интегриран, така че да не ме занимава. Оставам на социалните помощи! Вярно е - 2 000 долара са едно нищо, дето се казва, ама няма как – ще се търпи!

Зоран Михалковв


Тази абсурдна саркастична небивалица, която подчертава абсолютната невъзможност и небивалица случващото се в Европа с ислямисткото нашествие да е случайност и плод на глупави и неръзсаждаващи изтрещели политици, е категорично потвърждение, че всичко това е плод на страшен и чудовищно перфичен и дъблок злодейски организиран план от всички тези тукашни и презокеански мерзавци, които са заговорниците срещу Българите, за което ви припомняме наши основни документи на тази фатално важна и жизнено спасителна тема и тайна, осъзнаването и проумяването на които пък е най – голямата предпоставка и фактор да се познаят Българите, че сме Божият феноменен народ и в което познание и осъзнаване е непобедимата ни сила и мощ и единствената възможност за индивидуалното и колективно ни етносно спасение на Българите!  

Българският юдео–византийски генезис на ЕС,глобализма и унищожението на Българите,християнството и бялата раса в Европа с ислямистките нашественици
http://bezistena.blog.bg/history/2017/03/27/bylgarskiiat-iudeo-vizantiiski-genezis-na-es-globalizma-i-un.1518271

Официален документ на обединените българо–юдейски заговорници срещу Българите подготвя масовото потурчване на Европейците! 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/11/26/oficialen-dokument-na-obedinenite-bylgaro-iudeiski-zagovorni.1410125   
  
"Разсекретен списък на българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България,Ердоган.Част1"   http://bezistena.blog.bg/history/2015/10/24/razsekreten-spisyk-na-bylgaro-iudeiskite-glavatari-na-evrope.1401866 

–– и още по темата с парола на търсачката "безистена и заговорници срещу Българите"

И пак ви питаме : някой да е чул по всички протестни митинги и действия някой да е призовал на помощ официалния християнски Бог Господ Исус Христос и Света Богородица, на Които не случайно и четиримата лидери на коалицията се кланят и подчиняват във верските си духовни устои, и Които Християнски кумири заговорниците срещу Българите ненавиждат и официално са декларирали и го вършат нескрито, че искат да затрият и православното Християнство и самата Света Българска Православна Църква!

Някой да е чул да се говори по протестите срещу Пакта за глобалната емиграция и да е издигнато официално искане България в никакъв случай да не се присъединява към него под каквато и да е форма?

Ако някой знае нещо по тези фундаментални въпроси – изпратете ни ги.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
В момента на приключване на постинга по телевизиите излъчват подаването на оставката на Валери Симеонов – политическа фигура, която е една от основните цели на анти – българските заговорници, които бяха организаторите на протестите срещу Валери Симеонов, умишлено подбрали от безбройните проблеми и на здравите Българи точно тези на хората с увреждания, чийто ресор е на бившия вицепремиер Валери Симеонов.
Доказателство за това е кадърът от предаването на БТВ около 20 часа днес, когато паралелно предаваха на по половин екран изказването на Валери Симеонов и "радостта" на двайсетина дежурни протъстъри от тази група хора, позволили си да блокират кръстовището на Орлов мост и блеещи щастливо в хоровод "По – бе – да? По – бе – да!",

image

като този неорентирано щастливо гордо усмихнат човечец от армията на протестиращите на Орлов мост....
В този момент връхлетя пред камерата задъхана радостно превъбудена протъстърка, идваща от друго място, която на въпроса на репортьорката, след като Симеонов си е подал оставката какво ще правят сега, тя щастливо глуповато проплака чистосърдечно : "Сега не знаем за какво да викаме!", което доказва категорично, че протърския комплот на тия хорица е бил замислен и насочван от организаторите му в сянка само срещу вицепремиера Симеонов и Патриотите в коалиционното правителство!
 
image

Горките нещастни и бедни хорица с такива тежки проблеми, блеещи в покорно овчедушие по пътя към скотобойната, покрита за парлама със синьото знаме на Европейския еврейско – ционистичен Съюз! 

Поздрави за Валери Симеонов, собственикът на най – Българската телевизия в тоталното обкръжение на всички други, до една купени соросоидни медийни трибуни, за достойната му позиция и постъпка на патротично и национално – отговорен политик, с която оставка върза ръцете на организаторите на протестния комплот на майките и на младите, не знаеще и те какво да искат, колко да искат и как да го поискат !

Браво, Валери!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на вezistena
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!
 






Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
16.11.2018 20:08
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676925
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!