Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2018 08:35 - Майстор Данаил Делчев: Виктория имаше черен колан по „джу-джуцу“, а през 2005 спечели градско първенство за девойки
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 4321 Коментари: 3 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Току що излезе последният и убийствен факт за постановката, измислена от Бойко Борисов и шайката му.

Оказва се, че убитата Виктория Маринова е била върл почитател на бойните изкуства.

Тя е имала „черен колан“ до джу-джуцу, а преди 13 години, през 2005 – като е била на 17, е спечелила градския шампионат по „семи-контакт“ по таекуондо за девойки.

Това съобщи майсторът 7-ми дан Данаил Делчев – инструктор в Русе.
Вики е тренирала в школата му.

„Семи контакт“ е по-леката форма на спаринг – не се удрят напълно и са с каски и протектори. По принцип жени „Фул-контакт“ почти не практикуват.

Все пак, да спечелиш подобно първенство, в което участват 15-20 състезатели, си е добро постижение.

Със сигурност си далеч над класите на всеки уличен побойник, особено такъв дето е 40 кг. с мокри дрехи.

С джу-джуцуто се е захванала след това, защото е по-практично за самоотбрана. То включва по-малко удари и повече ключове, захвати, вкл. освобождаване от душене и пр. Черният и колан е от 2014 г.

Реално човек с това ниво може да бъде победен само от много по-силен съперник или от професионалист, въоръжен с огнестрелно оръжие.

Източник: 4udoslav




Гласувай:
13



1. vellia - Бойко, откъде накъде това „водно конче“ Северин е убиеца на Виктория. Не можахте ли някой поне по – едричък да измислите?!
13.10.2018 08:38
COMMENTS
Имам няколко въпроса. При цялото ми уважение към разследващите органи, за мен остават загадка няколко неща:

1.Как така това водно конче Северин /Селайдим е успял да пребие и изнасили по толкова жесток начин Виктория/ мир на душата й/ Видимо от профила му пикльото на 21 години е 50 килограма.

Виктория, за сметка на това е жена в разцвета на силите си , в отлична физическа форма , както се разбра се е подготвяла да участва в маратон, а за това се изискват много добри физически данни.

2.От кога се взима ДНК профил при регистрация за джебчийство и кражба на цветни метали ?

3.От кога , за да стигнеш от България до Германия са ти достатъчни 4-5 часа ?

Защото Селайдим след убийството е избягал веднага в Германия , и дори е успял да смени 3 адреса.

От Русе до Щаде са почти 1600 километра . Това са над 20 часа шофиране …. Селайдим явно е Спиди Гонзалес. Как се кара 20 часа без почивка ?

4.Как стана така,че обявените за изчезнали вещи от Виктория се намериха точно у лелята на Селайдим? Значи цяла България говори за този случай, лелята ,както и всички ние знаем какво е липсвало от убитата , и съвсем спокойни си пази тези вещи няколко дена ?

В секцията в хола ли си ги беше подредила? Или лелята е с олигофрения , и не е изхвърлила от дома си уличаващите вещи, при условие,че нон стоп се говори точно за тях ?

5.Как се случи така, че екип на БТВ няколко дена след убийството намери разкъсана блуза в близост до местопрестъплението , а разследващите не я бяха видели ? Не са ли проверили участъка около мястото на убийството ?

6.Как така за 3 дена намериха това водно конче Селайдин а Арабаджиеви, Стайков младши, Галеви си остават неоткриваеми толкова дълго време?
7.Премиера днес извикал всички посланици да им дърпа ушите – какво говорели за България. А защо не ги извика,като говореха,че сме на последни места по свобода на словото?

8.Кога премиера ще признае , че в България имаме огромен проблем с циганската престъпност? Този случай /ако приемем,че Селайдим е извъ
цитирай
2. vellia - Дарина Гочева, Facebook
13.10.2018 08:39
8.Кога премиера ще признае , че в България имаме огромен проблем с циганската престъпност? Този случай /ако приемем,че Селайдим е извършителя/ не е ли най-фрапиращото доказателство за това? Или убитите и изнасилени възрастни жени нямат значение за премиера , все пак те не са журналисти , и за тях не говори цяла Европа…..

9.Какво прави в България паравоенния Мажди Гандур от Судан и защо е с документ за постоянно пребиваване? Вярно ли е че Мажди Гандур е секретен сътрудник на ДАНС и КИнтекст по сделки с оръжие за Судан?

Снимките в профила му са повече от шокиращи , и от тя профила си Гандур заявява, че е на Джихад.

10.Защо се допуска уронване на престижа на разследващи и правораздавателни органи и на брифинга за смъртта на
Виктория шефа на криминална полиция Русе да се появи като треторазрядна мутра-манекен на златарски магазин от Капалъ Чарши с ланчета, незнаен брой пръстени по ръцете,тениска….Това е недопустимо неуважение към паметта на убитата и към целия български народ.

Нека не забравяме,че служителите в МВР, Съд, Прокуратура са бюджетни служители и заплатите им идват от нас, простосмъртните.

Сиреч,както обича да казва премиера, поне елементарно уважение ни дължат, нали така?

И последно – защо се плащат заплати на пиар-ите на МВР , а и най-вече на премиера ще получават нашите пари, след като не си вършат работата ?

Имам още много въпроси . Искам да знам какво стана с лекарите-убийци, заменяли и продавали лекарствата за онкоболните? И все повече се убеждавам, че ние сме си виновни, и си заслужаваме и управниците и съдбата. Защото след 30 години българите ще сме малцинство в България. А Селяйдим и родата му ще са новите българи.

Дарина Гочева, Facebook
цитирай
3. apostapostoloff - Дарина, след 30 години
14.10.2018 06:51
тъпаците като теб ще са малцинство в България. Ние, интелигентните хора, гледаме на такива тъпанари като теб с погнуса и се радваме, че сте на изчезване-
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 518223
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031