Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2018 11:00 - за един милиард повече..
Автор: predatorka Категория: Забавление   
Прочетен: 1838 Коментари: 10 Гласове:
6

Последна промяна: 07.03.2018 11:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
image

Страшно и тъжно – Русия нагло ограбва България 


Цели сектори от икономиката ни са зависими от Кремъл 
Георги Георгиев* 

Публикувам конкретни и официални факти от Търговски регистър на Република България, които донякъде обясняват защо продължаваме да бъдем най-бедната страна в ЕС... 

И СТРАШНО, И ТЪЖНО... 

Справка, която направих към днешна дата: 
image

30 % от икономиката на България е в руски ръце, а възвращаемост - ъ! 

Към сметката с ограбването на България прибавете и факта, че държавата плаща най-скъпия руски газ, почти двойно по-висока цена от страни в Централна Европа като Чехия, Унгария, Германия... 

Сещате ли се за каква корупция иде реч, за какъв целенасочен, планиран и дирижиран от Кремъл политически и икономически саботаж на икономиката на България иде реч. За каква руска гнусна ченгеджийница ?!?!? 

Запитвате ли се защо съдия – изпълнител образува изпълнително дело заради 500 лева и запорира всичко на някой клет българин, който едва връзва двата края, но срещу руските хуни, които дирибействат от 70 г. в България сякаш има табу. Запитвате ли се защо ТИМ във Варна има своя армия, от която се страхуват всички български граждани в региона и не смеят да гъкнат, страхувайки се от саморазправа с тях. 

Повръща ми се от безхаберието, от наивността на българина и от страха му.

Pan.bg13 окт 2014 | 14:37
!!!!!

ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ АД – приход 7 639 339 000 лв (7 МИЛИАРДА 339 милиона или 10 % от БВП на България). Печалба – няма!!!!!!!!! За последните 6 години декларирания приход е 40 МИЛИАРДА ЛВ., но няма година, в която да са отчели дори една стотинка печалба. Вече са изхвърлили на улицата 15 000 българи, работещи в рафинерията. 



Гласувай:
7



1. saankii - който има желание, да погледни в Търговски регистър.
07.03.2018 11:18

istinata/?p=449

Над 30% от българската икономика е в руски ръце. 50 000 са регистрираните руски фирми у нас, като някои от тях са държавни и се управляват директно от Кремъл. Това обяви в предаването Седмицата на ТВ Европа юристът Георги Георгиев.

Според него по този начин чрез икономически лостове Москва осъществява и политическо влияние върху страната ни.

50 000 са регистрираните пуски фирми в България. Голяма част оттях са съврзани с търговия с недвижими имоти. Но има друга категория фирми, които се управлват директно от Москва и целта им е да прокарват руска политика в страната. Това обяви в предаването Седмицата на ТВ Европа юристът Георги Георгиев. Той е изчислил още че 30% от българската икономика е в руски ръце.

Друг парадокс е че мощни руски фирми с милиарди приходи в крайна сметка не декларират никаква печалба. Което означава, че не плащат и данъци в България. Така че българо-руската дружба има цена, и тя не е никак ниска. При това датира не от днес, а още от 89 година, когато България скъсва с това приятелство като най-бедната страна в Европа и с дълг от над 10 милиарда долара.
цитирай
2. troina - некои €кономични/от към акъл ..дилъри..
07.03.2018 11:40
с 10 клас образование,и улично възпитание..
с беден полит-икономически опит,и европейски култ.традиции,и
със съмнителни джендърски проруски симпатии/вж Вигенин и Станишев..
се опитват да наваксат всички тези пропуски и маргинално поведение ..
с водка и..Икра/хайвер
това са несъвместими категории,друзья..Изпадате в перманентен когнит.дисонанс.
въй ошибались, здесь еще България, а не русскоя метро станция ОсРанкино..
без ульибок ,кака Юлия
цитирай
3. starforlife - Е да де, ама тъпанарът Блеки се кефи, че раши купуват имоти по черноморието, без да се замисля до какво води това.
07.03.2018 12:15
И, за да затвърдя предполагам новосъздалото се мнение, че "съм" американофил (кавичките са защото нямам политически, а бизнес пристрастия), да кажа:
Няма да проверявам дали цитираната "Лукойл" се покрива откъм печалба, само ще обърна внимание на факта, че дейността й се базира на експлоатирането на природни ресурси, получени от измирането на динозаврите (как тогава да не е стотици години назад - ха ха ха) и дава работа на около 2500 човека (бърза справка, показва за 2016-та година 2576 души персонал в България). За заплати също няма да проверявам, но едва ли са над 1600 (примерно) лева усреднено.
Отсреща стои "Хюлет Пакард" (примерно) на омразните амерковци, която дава средно на близо 5000-те си служителя в България (точната цифра за 2016-та е 4209 и то само на едното подразделение на НР) заплата средно около 3500 лева. При условие, че не разчита на продукт на динозаврите, а трябва да създаде нещо. И го прави. Супер успешно при това.
Тоест: 2 пъти повече работа за българина при 2 пъти по-високо (а съм сигурен, че е поне 3) заплащане.

Някой русофил да каже нещо, оборващо цифрите?

Да цитирам ли колко са западните фирми в топ 100 в БГ, за да се види например, че при въпросните, амерковското "НР" е на 9-то място (И плащат данъци, мамка им амерковска. Тук, в България.), а "Лукойл" на 19-то.


Какво ще кажете за факта, че "Технополис" например, който продава 99,99% западни стоки, е на 40-то място с 1667 души персонал за 2016-та? А съществува, за да си поръчаш западна стока дори по Интернет, която "Спиди" (на 66-то място с 1113 души персонал за 2016-та) да ти я достави още на следващия ден за 6 лева, а не да внесеш (както беше при соца) 1500 лева за "Лада", те (добрите раши) 10-15 години безлихвено да оперират с тях, и накрая да получиш "автомобил", който на 70-тия хиляден километър е за одновен ремонт.

Та?

РАШа или САШа?
Хей така, без полит-пристрастия. Просто гледайки фактите в очите.



https://youtu.be/ojF6ztdRMYw
цитирай
4. milady - благодаря, Ж, знам ,че винаги мога да разчитам на..твоята логика и беСрамна страстност:)т
07.03.2018 12:45
Та?

РАШа или САШа?
Хей така, без полит-пристрастия. Просто гледайки фактите в очите
цитирай
5. predatorkapredatorka - един перфектен профи Психолог анализ/ на русский..
07.03.2018 13:08
Почти все советские люди – психические больные. Их неспособность слушать, темная убежденность в кромешных истинах, душевная стиснутость и непроветриваемость носят патологический характер. Тут и самозащита, извечный страх, надорванность – физическая и душевная, изнеможение души под гнетом лжи, цинизма, необходимость существовать в двух лицах: одно для дома, другое для общества. Мы так носимся со своей злобой, так наслаждаемся взаимными обидами, так душевно охамели, что незаметно для себя превратились в маленьких, узких людишек. Еженощный страх, ежедневные маленькие насилия над собой вытравили в нас свободную человечность. Это черта русского народа: не ценить свою жизнь. Все мы слишком взаимозаменимы.
Юрий Нагибин.
цитирай
6. marmalady - Ики Маус, разбра ли го добре, или да преведа..
07.03.2018 13:49
Это черта русского народа: не ценить свою жизнь. Все мы слишком взаимозаменимы.
Юрий Нагибин.

докато в Ренесанса,Възраждането на Европа,
гениалните достижения в култура, писмо,архитектура..
важна е ЛИЧНОСТА, с нейния безграничен потенциал.

неслучайно Екатерина Велика идва от Австро-Пруски Бургерския Кралски Двор..
тя прави „Питер“ това ,което е, и Русия ,Велика
/и книгите и филма съм гледала, ако пак питаш
цитирай
7. starforlife - Именно!
07.03.2018 14:03
marmalady написа:
Это черта русского народа: не ценить свою жизнь. Все мы слишком взаимозаменимы.
Юрий Нагибин.

докато в Ренесанса,Възраждането на Европа,
гениалните достижения в култура, писмо,архитектура..
важна е ЛИЧНОСТА, с нейния безграничен потенциал.

Именно за тази Демокрация говоря.
Демокрацията на Личността.
Свободата при Запада (в частен случай САЩ) да гониш пределите на въображението си свободно.
Нещо, което при Русия не само го няма, а напротив - стъпква се.

Тук, ако заговоря за прословутата хибридна война - жалки ще ги направя русофилите.
цитирай
8. troina - важно е да ги сразим с акъл, Култура,и без Помпа, разб се/усмивка,Жоро
07.03.2018 14:33

Тук, ако заговоря за прословутата хибридна война - жалки ще ги направя русофилите.

цитирай
9. apostapostoloff - Някои виждат привидения...
09.03.2018 14:50
Българската земя отдавна е купена и е в ръцете на 22 крупни БЪЛГАРСКИ земевладелци. Техните земедески стопанства са по- големи от стопанствата на северноамериканските и южноамериканските латифундисти!

В тези земи нашите земевладелци отглеждат 4 вида зърнени култури и изнасят 70 % от добива. През миналата година са спечелили 30 МИЛИАРДА ЕВРО. При БВП от 47 милиарда лева.

Така е структурирано днес българското селско стопанство. То е гръбнакът на българската икономика. Тази икономика ни поставя на 19- то място в ЕС.

(Най- бедните страни в ЕС, междувпрочем, са Малта и Кипър, следвани от Словения и т. н. България беше най- бедната страна в ЕС през 90- те години на миналия век, но има тъпанари, които още на са разбрали това!)

Това, че някакви мижави руски мафиоти са си купили жилища в България НИЩО не означава.
цитирай
10. ok3223 - Ама сте недотепани животинки ...
10.03.2018 15:56
Русия та Русия, ви е трън в дебелите задници, загладени от грантовете на немски и краварски фондации.
Лъжите са ви постни и кухи, и никой с грам пипе в главата не може, колкото и да иска, не може да ви повярва.
ЛУКОИЛ,та ако не е той да внася стотици милиони във фиска, бюджета да е с огромна кухина, която не може да се запълни с нищо. Продавали ни по- скъп бензин ..та това е толкова тъпа лъжа, на която и вие с вашите постни мозъчета не може да поварвате. НИКОЙ НЕ СИ РИТА СТОЛА, НА КОЙТО СЕДИ, КАТО НЯМА ПРИЧИНИ ЗА ТОВА, ТА И ЛУКОЙЛ. НАПРОТИВ ПРОДАВА НИ ПО- ЕВТИНО ГОРИВАТА И С ОСТЪПКИ, ЗА ДА НЕ МУ СЪЗДАВАТ НАШИТЕ КОНТРОЛНИ ОРГАНИ СПЪНКИ И ТРУДНОСТИ. КОЕТО СИ Е В РЕА НА НЕЩАТА.
дРУГАТА ВИ ТЪЪПА ЛЪЖА, Е ЧЕ РУСНАЦИТЕ БИЛИ КУПУВАЛИ ЗЕМЯ. РУСНАЦИТЕ ИМАТ ЗЕМЯ КОЛКОТО ЩЕШ, ДАЖЕ НЕ СМОГВАТ ДА Я ОБРАБОТВАТ.
ТА НЕ ИМ ТРЯБВАТ ЗЕМЯТА НАША. ЖАДНИ ЗА ЗЕМЯ СА 90% ОТ ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЕС НАЧЕЛО С НЕМЦИТЕ И НАШИТЕ КОМШИИ, СЪРБИ, ГЪРЦИ, И ТУРЦИТЕ ...
Средната класа от Русия купува готови къщи край морето, места, на които строи вили, къщи, в които идва лятно време масово да почиват. Това са предимно чиновници, служещи, дребни търговци, които идват летно време да почиват в тях със семействта си. СЪЩОТО ПРАВЯТ В ТУРСКИТЕ КУРОРТИ, В КОИТО ЧАСТ ОТ ТЯХ ИДВАТ ДА ПОЧИВАТ. И ТУРЦИТЕ СЕ РАДВАТ НА ТОВА, НЕ СЕ ОПЛАКВАТ.
Руските богаташи почиват на Карибите, Ривиерата, Тайланд, в елитните световни курорти, където им си радват, защото харчат с широка ръка, местните печелят много от това.
Та така русофобчета наши, с кухи и продажни мозъчета, в които освен зелени хартиики нама нищо. Като се оптвате да лъжете и мамите хората правете го по смислено и интелигентно, та дано ви повярва някой. И оправдаете надеждите на ващите кукловоди, оправдаете зелената слама, с която ви захранват.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: predatorka
Категория: Забавление
Прочетен: 1100338
Постинги: 329
Коментари: 3886
Гласове: 1887
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031