Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04 08:14 - за кича, и суетнята
Автор: predatorka Категория: Забавление   
Прочетен: 1526 Коментари: 37 Гласове:
-3

Последна промяна: 01.04 08:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
ЩЕ ПИША , ДРЪЖТЕ СЕ, мили бабки..imageimage
Гласувай:
9
12Следващ постинг
Предишен постинг

1. predatorka - писала съм и..пак..
01.04 08:14
ще пиша..
Елате на мене си..
няма за кога...
до после..
цитирай
2. predatorka - четиво за...неделно пробуждане..
01.04 08:27
Абстрахирайте се за миг, че всичко това протича под маската на някаква християнска егрегориална маса и вижте символите, както сами по себе си, така и навързани в нишка: сборище, литургия водена от човек в черно, дим от кандило, звук от камбана (вибрация с определена честота), мантри повтаряни от сборището, ритуално ядене, ритуален огън и шествие. Точно така мили деца :) Това е окултен ритуал, а вие разигравате постановка подобна на тази разигравана на улиците на древен Вавилон :)

Обещавам, че след края на тази статия повечето от вас няма да искат да докосват яйца до края на живота си, освен своите собствени. И така... нека заковем великден на кръста :)
цитирай
3. troina - ПОСТВам го всяка година, защото спите..калпазани, а ТЕ унищожават вашите деца..горят ги, чувате ли?
01.04 08:49

Дори на малките деца, които ти първа започват да откриват планетата (особено ако се зове пайнер) е ясно, че празника, който днес наричате „великден“ съществува дълго преди каквото и да е християнско.
Това не се отрича дори от църквата, тъй че няма смисъл изобщо да тръгвате на антитеза, ок? Всъщност, знаете ли, че в библията няма нищо, което да оторизира или потвърждава празнуването на тази традиция? Нещо повече. В библията не се споменават нито великденски яйца, нито кошници, нито малки пухкави зайчета, нито дори... великденски пости! Всичко изброено дотук е част от вавилонските мистерии и няма нищо общо с християнството, по какъвто и да е начин. А сега се опитайте да обясните това на фанатичните бабички в кварталния ви църковния хор :)
цитирай
4. troina - Играта е за вашето Съзнание/ то друго безценно нямаме..
01.04 09:04
и докато палят и горят вашите деца,
вие спите, и даже похърквате
в блажена..измама..
събуждайте се,това не е...веселба..

цитирай
5. predatorka - който ме следи..вече е усетил..
01.04 09:52
че, моите постинги са..навързани..
има една Червена нишка, която трябва да сте уловили,
или..още се усмихвате..
колко съм..лудичка..с 55 имена..
това са Аватари/ имам 2 поста за КАТАРА, Учението за Вселената..и Безкрая..
и, това не е края на Играта..
цитирай
6. ladylady - https://youtu.be/KOmXpZumkxM
01.04 10:17

и от мен..музика...;))) some mystical..f you...

STIVE MORGAN - Ice And Fire

цитирай
7. predatorka - нали обичате сладки приказки и зайчета с..пипиРутки наоколо..хха ха.:))
01.04 10:25
следва...

Нимрод и Семирамида са едни от окултните фигури в световната история, чиито имена са различни в различните култури. Това са все същите фигури, ритуалите, които се извършват в тяхно име са същите, просто имената са различни, заради спецификите на различните народи.
Вавилонската богиня Ищар е тази, на която бива кръстена великден. На английски великден е „Easter“ (произнася се Ийстър) и сами можете да направите фонетичната връзка с „Ищар“ (даже на вавилноски „Ищар“ се произнася точно по този начин – „Ийстър“). Всъщност Ищар е прсто друго име на Семирамида, жена на Нимрод – истинския създател на Вавилон и черен магьосник (вече споменах това в материала за 14 февруари). Семирамида създава легендата, че Нимрод всъщност е бил нейния божествен син, който тя родила чрез непорочно зачатие. Семирамида се счита за съ-създател на всички окултни религии наред с Нимрод.
цитирай
8. predatorka - Умният всеки ден добавя нови знания..
01.04 10:42
Мъдрият всеки ден ..изхвърля по нещо..
Джулия Лао Дзъ..
цитирай
9. predatorka - Християнството е тънко лицемерие, тва е Притча, основана
01.04 10:47
на Астрономия, Митове, Легенди и мързела и страха на 90% от населението
дори най-ревностните хич никак не ги спазват..10те Заповеди!!
напротив, те някак имат нужда, и търсят „да омият греховете си“
по Делата им ще ги познаете..
едната е мома/Егоманиачка, а другата себелюбива парясница..
ее, къде е тук Християнското..милосърдие, смирение..безусловна Любов?
цитирай
10. troina - Християнството е мощен Егрегор/негативен/ то се храни с вашата Енергия, а вие потъвате още и още в съня..
01.04 10:54
Окултистите по света обожават и използват свещи в техните ритуали и церемонии. Също така, употребяват се различни цветове свещи, за да канализират различни смисли и енергии. Широкото използване на свещи обикновено е МНОГО добър индикатор, че службата е езическа, без значение как изглеждат нещата на повърхността. Ето защо на великден целият град свети от хора носещи свещи, ето защо всяка година православния свят получава своя ритуален огън от Йерусалим (вероятно пален от същите астрални същности, обслужвали древен Вавилон или просто от някой лешпер със запалка), ето защо палите свещи в църката по принцип изобщо!
цитирай
11. troina - искате ли примерчета за Окултизъм, вещерство, сатанизъм и..медиумни психоАтаки..
01.04 10:57

Баба Вангелия/ колко яко!
Кашпировски../агент
Джуна/ КГБейка
мадам Е.Блаватская
Алистър Кроули
Дънофф
имн..други знаийни и незнайни..врачки, баячки, гледачки.и..медиумки, без Ум..
даже и сред нас, знаете ги, нали..
цитирай
12. troina - в последните дни/ живеем
01.04 11:05
всеки е изправемн пред Стената,
пред самия „себе си“

затова бъдете /нежни като гълъбите,
и хитри като змията/.
Душата и Сърцето са меки, подвластни на Луцифер и Сатана..
мислете, Вселената е Разум, Светлина и..Резонанс..
ваша Юлия, завинаги
цитирай
13. saankii - тъпата росабоса..минуса не е фалос..
01.04 11:15
табуретке..що ме четеш като луда по 24ч
след като си такава обрана..нива...
стой си с простоля и чичката миссана..
цитирай
14. predatorka - аз НЕ пиша за теб,
01.04 11:28
и не ми се пречи из краката и ръцете
вън,не си проси..гнева на Атина Палада..
изчезвай,допотопно..
цитирай
15. marmalady - такаа, пак секс и ала бала..и,обратно на въпроса..
01.04 11:36


плодородието и секса отново са водещи в цялата концепция, както при св. валентин и няма почти нищо отвъд това. Обратно на въпроса

Това е легендата, която е в основата на всички сладки сцени, които ви заливат по това време на годината – заек, който мъти цветни яйца.
И все пак. Какво по дяволите общо има някакъв си заек с мъките на христос на кръста и какво е мястото на малкото пухкаво клепоушче на празник като „възкресението“?
Ето какво. Смятало се, че тотемът на богинята – лунният заек щял да снесе яйца за добрите деца. Заекът на Еостре била формата, която келтите визуализирали на повърхността на пълната Луна (защото Семирамида е лунна богиня).
Както многократно бе казано, Ийстър/Ищар/Остара била богинята на плодородието. Тъй като заекът е създанието, което се възпроизвежда най-бързо в природата, той символизира сексуалният акт и похотта. Точно по тази причина, заекът се смята за сексуален символ. Ето защо символа на Playboy е заек, ето защо жената да се прави на зайче с ушички е смятано за секси, ето защо днес имаме т.нар. white rabbit programming по проекта Монарх (отделна тема), ето защо в „Алиса в страната на чудесата“ имате заек скачащ в дупка (вагина), ето защо в „Матрицата“ пътешествието на Нео започва след думите „follow the white rabbit“, който на практика е татуировка (imprint) на рамото на момиче (sex slave). Защото заекът е древен архетип за секс.
цитирай
16. milady - Църковна жалост...или за гибелната Ерзац култура и примитивна/импринтвана/ Идологема..
01.04 11:54

в продължение на векове човечеството участва в един и същ магически ритуал, за който, винаги се плаща със собствената енергетика, респективно – и със собственото благополучие – това е първият момент.
Причината е в това, че великден – като древен магически обред на жертвоприношение и оргии – предизвиква нарушение на общата енергетика на човечеството.
Трябва да се отнасяте към всичко спокойно: да не се страхувате, да не натрапвате мнението си на другите, ако те не желаят да ви слушат. Решете за себе си, че вие в този ритуал не участвате и се старайте да не се поддавате на провокации. Когато разбирате, как работи Системата, но не действате заедно с нея, а вашето обкръжение не разбира това – може да очаквате опит за вампиризъм: да ви досадят, ядосат, пробият енергийно.
Старайте се в този момент да бъдете снизходителни към хората. Ако може, обяснете на човека същността на процеса, ако не – не си струва да натрапвате информация, за която човекът не е готов. Всеки има право да е толкова луд, колкото иска. Ако вътрешно сте заявили, че нямате никакво отношение към това и разбирате как работи всичко, обредът вече не ви действа. Именно затова знанието е толкова важно.
Защото в много случаи то е енергийна независимост.

!!! нали...
цитирай
17. troina - заек с .. цветенца на дъто, които святкат/ ххаа
01.04 12:05
а бре, бабо венета въхх,
що не си теглиш един студен душ..
хванете питомното, бе моите домашни любимци..
не гонете мухите..ще ревете на глас..
става късноо..ей...
цитирай
18. saankii - идва един момент, когато „Уредите са на нула“, дръж се тогава за косите, синко/ Кастанеда
01.04 13:58
всички обичаме приказки..

Обичам да казвам, че хората са превърнали живота си в рутина, без да разбират как това ги унищожава и вътрешно и външно. Докато циклите в своя всекидневен режим, остава ли ви време да изследвате по-дълбоко вътрешния ви и външен свят? Разбирате ли изкуствеността на всичко, което виждате и правите? Разбирате ли шарадата, която се разиграва пред вас? Способни ли сте да уловите постановките, които се imprint-ват във вашето подсъзнание?
На първо място (по темата), трябва да разберете, че организираната религия е с паранормален корен. Само, че те не обичат да я наричат така. Вместо това чувате за „чудеса“, които някой друг може да прави, но не и вие. „Паранормално“ означава просто „отвъд нормалното“. Освен факта, че „паранормалното“ си е напълно нормално. Уловката е, че вие смятате паранормалното за специално. Не е. То е естествено. Християнството дори стига дотам в жалостта и страха си да не изпусне нещата извън контрол, че обявява всичко извън своята собствена рамка за идващо от дявола.
А то е част от вас и е фрактал от естествената ви същност.

и Кастанеда е бил окултист, но е преследвал..Вечността,
има разлика, бабо кърмеллова..
ето, това се нарича сталкер..
Той е тук, и..него го няма..Той е навсякъде..и никъде..
аре, бегай си гледай на карти или викай ..умрелите,натрапнице..
НИЩО не разбра от..Юлия
язък...че ме преследвате денонощноо..с боса..

цитирай
19. predatorka - вие сте Роби...и никак не е весело..за картинки и козунак със свещи.
01.04 14:06
Imprint-ващо послание: Ти си роб.

Кръстът е символ на робството. Всеки път когато се прекръствате вие imprint-вате вашия мисловен модел с „роб“.
Всеки път като видите кръст, вие самите сте imprint-нати на подсъзнателно ниво със символа на робството и това може да бъде видяно във вашата аура.

Да направим още една стъпка напред. Исус често е изобразяван прикован на кръста с приковани в подножието крака и разперени ръце отстрани ръце, заковани за дървената рамка. Неговото тяло прилича на „Y“. Тази форма е символ на „избор“.

Imprint-ващо послание: Твоите избори са обречени да те правят роб. Разпвай този, който се опитва да ти помогне. Винаги разпвай твоя спасител. Ти си роб на този мисловен модел.Това е символична история, която е влязла в колективно подсъзнание и се проектира в живота на хората постоянно и постоянно, без те самите да си дават сметка за това.
Според религията, ако се държите послушно, „някой ден“ ще бъде възнаградени. Но не сега, когато се нуждаете от това. „Никога няма да имате това което искате в тази реалност.“ Вместо това вие трябва да чакате и чакате докато не умрете. Чак тогава може би ще получите своята награда. Това е мисловен модел на жертва.
„Аз не заслужавам това, което искам тук и сега.“

хайде,малко почивка..
ха хах...
цитирай
20. 4udovi6teto - Някой да ми е виждал днес табуретката?
01.04 15:10
А бе... къде ми е днес табуретката? :-)))))))))))))))
Чу
цитирай
21. predatorka - моля те,Чу! не споменавай..дявола..
01.04 16:00
Последни 20 регистрирани посетителя
15:47 - rosiela
15:37 - blogbg
15:32 - rosiela
15:23 - rosiela
15:08 - 4udovi6teto
14:44 - germantiger
14:35 - solharmony
14:03 - rosiela
цитирай
22. predatorka - полигооре, не мога да ти помогна, че мразиш половината Свят,
01.04 17:38
и си ненужен и самотен..
този сайт се крепи единств.на твоята Омраза, илоша Енергия..
и на Делкината завера от 55 Профила..
ето Я маман КумоДелка

avangardi, solharmony, gessos, milena6, dressy, dum, bumm :)))
totti, trakiecadobri, palada, divna8..
and the last Mohikane.. :)))
има и 2-3 патици, които.и се връзват..
бабa дончева,росабоса,мт46 и той баба..
elineli, etc..

цитирай
23. troina - преди време..
01.04 18:28

преди време, бях попаданала на една картинка в Нета/ постнах я

с Google Earth,човек може да обиколи Света,
но българина влиза и започва да си гледа.. блока..
!!
та така и с Великден ,суетнята, и бих искала да напиша Тъпнята..всеобща
е заразителноо мощна..
ноо, Тя, Вселената е ментална , и не разбира от яйца,козунаци и..свещи..
ноо, вие си умирате за ..биберона, явно..
цитирай
24. krumbelosvet - Мил дамски МОНОЛОГ
01.04 18:50
Свещените писания са СТАРИ. Те са дълбоки води и мнозина джапат в плитчините наоколо. И "откриват" квото им текне. И бъркат духавната същност на един спомен със суетнята на търговците
Но тук главното е В ЧИЙ ИНТЕРЕС е атаката срещу християнството. Не е на индуизма и будизма. Християнството има за конкуренти юдаизма и исляма. И ПЕЩЕРНИЯТ атеизъм.
цитирай
25. allbatros - С Чучелото сте еднакво жалки и ур...
01.04 19:29
С Чучелото сте еднакво жалки и уродливи.Няма реален живот за вас, само висите в тая кочина и си броите минусите.
Луди за връзване.

Чучела без мозък, взаимно духащи си.
цитирай
26. troina - бай Круме, благ,че не ме подминаваш..
01.04 19:49

ако някой по-умен от теб и от мен,
реши да ни стане Арбитър,
той би трябвало да забележи..
Аз се опитвам да консолидирам..„нещата“,Идеята за Света и Вселената,
а, повечето от вас/и конкретно ти/ се опитвате да ги..фрагментирате..
Лично, аз мисля, че съм на прав Път, нищо че съм Дама,
и нямам никаква нужда да бъда мила..
опитвам се да съм..въздържана, ако това те успокоява..
от 50г чета и Свещеното слово, и критиката мУ, и Юдаизъм,
и Ислям, и Будизъм, и Суфизъм..
и много др.полезни неща..Това ми е хоби, страст, Алфа и Омега..
имам право на малко Уважение, мисля
Благодаря ти отново..
Юлия
цитирай
27. troina - омразата ти е...болестна,
01.04 19:51
5. allbatros

извинявай.КОЙ си ти, че да ти даваме отчет?
цитирай
28. allbatros - И кой иска да ми давате отчет бе, д...
01.04 20:43
И кой иска да ми давате отчет бе, душа?
Ти ме споменаваш в един коментар.
Аз ще повторя, че нормалните хора не досаждат непрекъснато, не стоят постоянно тук, а имат чувство за мярка.
Някой друг от поетите да смърди непрекъснато като оня жалък графоман?
Те са поети, а не чучела.
цитирай
29. allbatros - Излезте с онова малоумно зомби в ...
01.04 20:45
Излезте с онова малоумно зомби в живия живот, защото ще се побъркате нацяло, както оная воняща твар.
цитирай
30. predatorka - извинявай.КОЙ си ти
01.04 20:53
Я чупка ..
не ми плащаш ти
да ти имам олигофренското хоби
имам тема ако не си забелязал
цитирай
31. predatorka - без СПАМ, моля..
01.04 20:54
винаги задавам поне 3 Теми..
15:57
музика, философия, Ум, Разум..
Вселена..
без СПАМ, моля..
цитирай
32. troina - Много са ти тъпи номерата
01.04 21:06
И кой иска да ми давате отчет бе, душа?
Ти ме споменаваш в един коментар.

------------------
Ти се набутваш в моя пост и ми слагаш 25 минус
И какво от това
тъпо тъпо тъпо като помпата на баба Роса боса
цитирай
33. allbatros - В момента оня урод се е деактивирал и ...
01.04 22:35
В момента оня урод се е деактивирал и блогът е чист.
За всичко друго сме на едно мнение, но омразата ми към оная гад е оправдана и никога няма да изчезне.
Роса боса не седи вечно на първа, нали, като онова влечуго.
Минусите са много по-малко от 25.Само подарък за Цветница.
цитирай
34. sestra - Ехооо, къде си се забила пак, Юлия?
02.04 09:01
Аз съм бабка... и нададох ухо към теб. Пак ли се забиваш в хорските дворове? Не са чисти те, колкото и да ги метем и мием, все вятър навява, дъжд навалява, а и сами си цапаме, живот :) Не ми допада като говориш така и ще ти кажа защо. Христос Спасителя не наставлява, а дава притчи за поука, не кара с остен, само показва, не се меси в живота на хората, нито нарежда как да се прави, а дава свобода на волята във всичко. Затова Той е в сърцето ми, не го наранявай с думи, той с теб така не прави. Ааа проблеми много с църквите и нормално. Много от думите ти са верни и се отнасят не до Христос, а до онова, дето все се преструва, дето има безброй фейкове и прикрита личност :) Ей, Юле, изчезвала ли ти е статистиката тук?
цитирай
35. krumbelosvet - С уважение
02.04 09:03
И не ща да съм дребнав, че "сУфизъм" се пише с "О", но такава наука сега НЯМА. Бихте ли ме насочили откъде да я прегледам?
цитирай
36. troina - ами sega .;))) сУфизъм не е сОфизъм, нали..
02.04 10:13
5. krumbelosvet - С уважение
09:03
цитирай
37. predatorka - 34. sestra - Ехооо, къде си се забила пак, Юлия?
02.04 10:24

Честит Пролетен празник, стани!
да си здрава,щастлива и усмихната,сис..
Христос е просто един от многото Аватари,Учители..
от които хората винаги имат нужда..
разбира се, че има Философия в него..
за ритуалите ми беше думата, даже съм многоо дълбока..
и пространствена, но Истината е винаги скрита, покрита,
ти, знаеш..

Всичко на масата, идва Ден на Разплата и Откровение..
даже и много от най-верните няма да издържат..
и нямаше грам поза в моята...неделна проповед..
Благодаря за отзива, мила!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: predatorka
Категория: Забавление
Прочетен: 422543
Постинги: 319
Коментари: 3700
Гласове: 1250
Архив
Календар
«  Октомври, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031