Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2018 20:39 - ,Игра на сляпо“
Автор: predatorka Категория: Забавление   
Прочетен: 2312 Коментари: 16 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

     image


image

би трябвало да сте напълно убедени, че кретенизъм като „Христос Воскресе!“ е безсмислен и най-малкото неадекватен. Ако все пак някой от вас толкова държат да поздравяват своите себеподобни с някакъв поздрав/отговор, то аз ще ви предложа един напълно реален такъв:   казвайте: „ИЩАР КАЦНА! отговаряйте: „НАЙСТИНА КАЦНА!“   Ако все пак някой полуидиот реши да се прави на умен и ви парира с „Къде кацна?“, му отговорете: „В подножието на Тигър и Ефрат!   Да зная, че не бихте посмели да го сторите, социалното програмиране е толкова силно, че някой ще си помислят, че певицата ИЩАР е пристигнала в родното им село и ще изнесе безплатен концерт. Но да напомня за гатанката на H.Ако Исус е умрял в петък през нощта и е възкръснал след 3 дни, тогава защо възкресението е празнувано в неделя, само 2 дни по-късно?“ - въпрос на който никой от божите наместници не може да отговори! Както споменах образа на Исус се използва единствено за програмиране и контрол на масите, ако човек осъзнае това нещо и на подсъзнателно ниво, този програминг автоматично отпада!   PS: НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ да задавате този въпрос на подпийнали бабички облечени в черно и с свещ в ръка, ще пострадате жестоко.
   image


Но както всяка ИГРА и тази си имала своите условия – а те не били хич малко, едно от тях било „играта на сляпо“ т.е. Да играеш с деактивирана предишна памет и едва след като приключиш ИГРАТА, чак тогава да си я активираш отново. Доста не се съгласили с тези условия и се отказали, малцина дръзнали да изиграят тази ИГРА, вярвайки, че това е ПЪТЯ им. Така за тях вече всичко било ЕНЕРГИЯ и ЕМОЦИЯ. Разбира се чак като спуснали своите физически инкарнации те разбрали (явно било описано в договора, но с дребен шрифт), че някой иска да им източва ЕНЕРГИЯТА и да ги ограничи ЕМОЦИОНАЛНО, насочвайки ги към определен диапазон на спектъра – негативният.

Понеже на прага на врата се задава един от най-големи и жалки в много отношения, скалъпен от охранените псевдо светци – празник (като празен) наречен с гръмкото име – Великден. Щях да се чудя и к"во му е великото на този мерзостен празник, но то няма много за чудене, това е ритуал в чест на Кралицата на Орион и съответно велики дни за пир в Астрална, за егрегориалната маса – е за тия изброените определено е ВЕЛИК ДЕН! За останалите е източване на ЕНЕРГИИ, а на по-късен етап и ЕМОЦИОНАЛЕН колапс (празнота породена от празнуването на празника). Информацията винаги ми е помагала и винаги ще ми помага, както и на тези които я приемат, другите просто потъват в бездънната яма прегърнали техният най-голям враг - когнитивния дисонанс. И преди да навляза в жалката празни(к)на, която е И с хомосексуални корени (култа към бога-заек), нека да споделя нещо за информацията.
В тази моя статия ще изложа някой други аспекти от цялостната картина, взаимовръзки, заключения и upgrade на някой стари такива (от основните статии). Както знаете информацията не е нещо статично, тя се обновява - сега изглежда по един начин, след време изглежда съвсем друго яче (не говоря за дуалната платформа). Това е един безкраен процес, разбира се повечето хора не разбират тази концепция и се вкопчват в една информация с която прекарват жалкият си остатък от живота. За тях реинкарнацията ще се превърне в нещо многобройно, а закотвянето в 3D – “дълголетно“! Приятно четене – SPCTTR.


Окултните корени на великден   Окултните корени на великден - отговори на въпроси и допълнителни наблюдения   Великденски яйца, извънземни и външни божества
 следва в коментите...



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. predatorkapredatorka - малкоо..предистория..
02.04.2018 20:45

Когато пуританите дойдоха в Северна Америка, те гледаха на честването на Великден и на празнуването на Коледа с подозрение. Те знаеха, че езичниците са празнували завръщането на пролетта много преди християните да празнуват Великден. (…) За първите 200 години на европейския живот в Северна Америка, само няколко щата – най-вече на юг са отделяли много внимание на Великден. “

„След Гражданската война американците започват да празнуват този празник … Великден става важна американски традиция след 1870 … Оригиналните 13 колонии на Америка започнаха като християнска нация, с вика „няма друг крал освен Исус. Нацията не е празнувала Великден в рамките на един цял век от основаването си.“

Повечето хора днес приемат традициите като даденост, защото те са били част от нашата култура за толкова дълго време. За съжаление, повечето от тези традиции се основават на древни тъмни и кървави сатанински ритуали. Действително, вярата, очакванията, надеждите и чистите чувства на хората са придали и положителни енергии на тези традиции, но част от тях все още остават във владенията на черната ложа.
цитирай
2. predatorkapredatorka - vluhvite.com/bg/2016/03/23/тайните-и-окултни-корени-на-великден/
02.04.2018 20:54

Сатурналия, Великден и Еврейската пасха (от Стюърд Сурдлоу)

Има твърде много различни религии, твърде много церемонии са се провеждали, а дори и римляните са били езичници провеждащи ритуали и секс оргии в името на бог. Римската църква взема култа към християнството и го „римлянизира“, така римските граждани по-лесно приемат идеята. Например на 25 декември, римляните празнуват празника „Сатурналия“, на него се извършват сексуални оргии, ядене, пиене и кървави жертвоприношения. Римската църква преименува този празник на „Коледа“ (вземат от християнство), така римските граждани приемат по-лесно идеята. Както знаете на „Коледа“ се ражда Исус, което е пълна глупост, раждането му няма нищо общо с 25 декември. Според Новият Завет метеорологичните данни и звездните позиции сочат, че това лице е родено някъде през пролетта, приблизително около 20 март (а според мен и това е пълен ташак.....).
Следващото нещо което трябвало да се направи, било да се намери ден в който римските граждани трябвало да приемат за да почитат Възкресението на Исус. Всички езически празници са били разгледани, преди да се установи Персийския езически празник в чест на богинята на плодородието – Ищар (Ащар). Този празник изисква кърваво жертвоприношение и използва яйцето като символ на плодородието.
Тъй като този празник се разпространява на запад от Хазарите, особено в тевтонските племена, той става известен под името „Оеster”, които в името на богинята, женската плодовитост и плодородната реколта пренасяли в жертва зайци и яйца.
Християните днес празнуват този празник в чест на Възкресението, но истинската причина е за плодовитост, като в това число влизат човешки жертвоприношения, яйца и зайци.
Великден се отнася и до идеята, да се убие нещо и да се пусне в нефизическата сфера, за да може физическото да просперира. Великден също е мощен програмиращ спусък за смърт и възкресение. Еврейската Пасха е друг пролетен ритуал, което е с програмиращи функции за робство и бунт.
цитирай
3. predatorkapredatorka - следва....
02.04.2018 20:55

Историята на Пасха разказва, че по време на Седер нощите, трябва да се принесе в жертва първото родено дете от мъжки пол. Това е активатор (тригер) за ритуално жертвоприношение. Обърнете внимание за честите истории за изчезнали деца от мъжки пол по новините, както и публичните атаки срещу мъже (Процес наричан още „Орионизация“).
В допълнение историята на Пасха разказва за боядисването на входната врата с кръв, за да се избегне посещението от Ангела на смъртта. Това е кървав ритуал, който стимулира енергията на животните да защитят дома ви (малко ми се види bullshet-че). Това се вписва добре в историята с Великден, където се използва кръвта на Исус за да спаси човечеството.
Дописка към този пасаж: Честно казано съм разочарован малко от това описание на Стюърд, почти бях на косъм да не го публикувам, но направих компромис (и за пълнеж). Това е разбираемо и той братчеда се цели към масите, славата, комерса и парите. За това и текста е толкова елементарен, даже не публикувах последното му изречение ... хвана ме срам и ми беше смешно направо! Ето к'во пише за край на този толкова кърваво червен пасаж „.....Easter is also about the human sacrifice of Christ and crucifixion as punishment for helping others escape totalitarianism.“ , total fuckness! Според мен това не е негова реч, той е един от малкото, които наистина имат дарба и потенциал, но за жалост е бил програмиран. Това е реч на неговият хендлър (някой предполагат, че това е жена му). Правителството иска да поддържа църковните жалости и илюзии за Исус, като по тоя начин може да контролира и самите маси.
цитирай
4. troina - https://youtu.be/8wm10d_oRMs
02.04.2018 21:03
Паузее..

Secret Garden - Dawn Of A New Century

и нещо истинско..Новият 21 Век..
или, „качването в 5то Измерение..
цитирай
5. predatorkapredatorka - зная, че НЕ искате, и няма да ме разберете...
02.04.2018 21:15
аз ,самата съм минала през един мн.сложен, богат, пълен със Търсене Живот,
ее, малко късно, но го разбрах/ Всичко е в моите ръце, и в моя Ум/
като наблюдавам тук..нищетата вече е толкова ..повсеместна/ и ОПАСНА.
та се чудя , дали изобщо някой чете, и..мисли..
както и да е..Съдбата ми подари многоо Време..
просто ,нали си споделяме тук..братя и сестри..:))
аз съм Юлия, пиша с 3 имена, и не ям мъже за..закуска..
усмивки и бъдете здрави..
цитирай
6. predatorkapredatorka - https://youtu.be/PaoPzDW2m2A
02.04.2018 21:16

Secret Garden Full
цитирай
7. milady - Истината е винаги..проста/ но е скрита..има разлика, нали..
02.04.2018 21:24
Д-р Рудолф Щайнер


Основните духовни закони се отнасят към трите сили на душата: мисъл – да мислим истинно, воля – да правим добро, чувства – да се възхищаваме на красотата и хармонията.
цитирай
8. troina - гледам ,Първата бабка..се разлютила на тема Християнство!?
02.04.2018 21:37
добре, че мн.малко и обръщат изобщо внимание..
Тя е типичен пример за..обработена / лицемерна/ марионетка..
ако я метна тет а тет, акъла си ще изгуби за 30 минутки,
тъй както е многоо Устата и цапната..луднала графоманка на дърти години

г/жа кременова, Юдаизма, Християнство и Исляма са „ създадени„
от едни и същи Хендлъри/ аре сегта бягай търси..думичката/ хиих
за да си играят с ейй такива зомбита като теб,
които за 2 лева полезен труд не полагат,поне да четяха повече..
не съм тук за да споря с твоите псевдо локуми,
и логорейни путетични родилни мъки..т.н..росизми:))))
благ за разбирането и прочита..
цитирай
9. troina - още ..Зомбации от Първо качество/ тук комай не останаха нормални/ или аз съм..лудичка..
02.04.2018 21:58

Христосът в мен ме води по водата,

която ни разделя в този свят.

Привиждам те безкрай далечината –

безсмъртната любов и образ свят!



Великден е! Църковни догми

разделят пак човешките сърца.

... И скита нашата любов бездомна

над облак бял и светли небеса...

миссанчо -писсанчо, и той влюбен на дърти години..в полигор/ хахаха
Поли, давай, акъла им вземи, ти си Магьосник, поне..
цитирай
10. predatorkapredatorka - моля ,щастливите кокошки от Долно Симионоффци,
02.04.2018 22:04

да се фанат за палците..
и да си покажат раздвоения език на пУтета доцент,който
отново ме засипва с неУдържима Веселенская Лирика и..идиотски хъс..
ее, кво толкова казах..
че, му давам Оскар за Тъпизъм..
за мокрите пуберски ..вицове..
хииххи..
цитирай
11. saankii - да повторя..
02.04.2018 22:19

“Ако Исус е умрял в петък през нощта и е възкръснал след 3 дни, тогава защо възкресението е празнувано в неделя, само 2 дни по-късно?“ - въпрос на който никой от божите наместници не може да отговори! Както споменах образа на Исус се използва единствено за програмиране и контрол на масите, ако човек осъзнае това нещо и на подсъзнателно ниво, този програминг автоматично отпада!

PS: НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ да задавате този въпрос на подпийнали бабички облечени в черно и със свещ в ръка, ще пострадате жестоко.
цитирай
12. predatorkapredatorka - Росебосева, след като не ме четеш..
02.04.2018 22:32
ти какво ли четеш, освен твоите балаллизми битовизми,
що ми слагаш минус..
я да те изпитам аз..
Коя е Ищар?
и защо е кацнала м-у Тигър и Ефрат..
кога и как ?
айде, чакам нарочен отговор, баби..
/ аз съм на 60 все още, недей лъга,че съм на 70 /Тя е Милейди46 от Люксембург
тук не е Агенция за бракуване, не съм ти конкуренция в нищо, босе..
цитирай
13. troina - Може и да са добър математик но аз никога не съм била ниска топка
02.04.2018 23:04
4. missana - Ех, "Анонимна",
22:12
анонимен написа:
иди уближи табуретката на росната путеса тапак

Младене.Много са ти тъпи номерата.
или ти самият си зомбиран
Имаш параноя преди време лично ти ми каза че кременова е полигор
аз никога досега не съм писала анонимна /не знам как
но тъй като ти си болен от злоба/ и Роса също
виждаш навсякъде полигор и чудовището
Не знам какви творци сте но в моите очи изпаднахте много
весела пролет ви желая
Юлия съм

цитирай
14. predatorkapredatorka - 14. rosiela - Въх, бабет иска да ме изпита. /
02.04.2018 23:14
Не,ти нищо не знаеш, и нищо не отговори...
затова само ме обиждаш и затова те изтривам
Линда Гудман беше на масата ми,имам я от 20г.оригинала е към 480стр,ще видя пак..
а ти ми копира от Google някакво книжле на някаква българска авторка
Звездни знаци/ плоска имитация, 150странички
босо, Не се е родил този който ще излъже Юлия поне не в този блог
лека нощ

цитирай
15. predatorkapredatorka - нищо не отговори .....
02.04.2018 23:15
Коя е Ищар?
защо е кацнала м-у Тигър и Ефрат..
кога и как ?
цитирай
16. rosiela - Много ми приличаш на тази кокошка горе, глупава си като нея.
03.04.2018 09:03
predatorka написа:
Коя е Ищар?
защо е кацнала м-у Тигър и Ефрат..
кога и как ?

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: predatorka
Категория: Забавление
Прочетен: 1106046
Постинги: 329
Коментари: 3886
Гласове: 1887
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930