Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2018 20:08 - Матрицата на Архонтите, или „скритата ръка“
Автор: predatorka Категория: Забавление   
Прочетен: 969 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

чета Д Айк, и се чудя ,до кога, мадъ факъ с тази..робИя, докога....А вие?


image



Етерната мрежа на Архонтите е в тънък слой, който се простира на 8.6 мили нагоре в небето от повърхността на нашата планета, а също и на 8.6 мили надолу от повърхността в земната кора. Гръбнакът на етерната мрежа на Архонтите е мрежа от етерична хиперизмерна черна дупка (Червейна дупка), която съдържа милиарди влечугоподобни и подобни на амеба същества.


image

Етернта мрежа на Архонтите се контролира от много малка група от етерични Архонти, които дават своите заповеди на милиони етерични Драконианци (сектор командири), те на милиарди рептилии (войни) и те на амеби (полу-съзнателни елементарни същества, които просто се подчиняват без да задават въпроси). 

Архонтите контролират мрежата с напреднала етерна технология. Цялото етерно поле в рамките на 17.2 мили, контролирано от Архонтите е наситено с камери със силно електромагнитно поле, които могат да нарушат структурата на пространство-времето, в съответствие с етерната мейнфрейм компютърна програма, която насочва потока на етерни енергии по света, по начин, който най-много контролира човечеството. Тези камери засичат всички положителни мисли и емоции и ако те са твърде силни, изпращат сигнал до етерният мейнфрейм компютър, който след това стяга мрежата от изкривено електромагнитното поле около човека изпитващ позитивност, с цел ефективно да го изключи. Ако това не е достатъчно, се активират допълнителни камери ELF с ниско честотен инфразвук, който потиска това лице с допълнителни електрически импулси, изпратени в чакрата на слънчевия сплит, с цел късо съединение в Кундалини енергията и така го изключва. Това понякога се комбинира със силни електромагнитни полета около чакрата на третото око, объркващи ума и лицето, правейки го сънлив или почти упоен. Наред с това, силни негативни мисли се проектират, които непрекъснато бомбардират съзнанието на човека. 

Етерната мрежа на Архонтите е около тази планета през последните 26000 години и до голяма степен бе подсилена по време на "Congo Archon" инвазията през 1996 г., когато тя бе подкрепена от много влечугоподобни същества от нашата Галактика, както и от галактиката Андромеда. В края на 1995 г., Архонтите се страхуваха, че Галактическата Конфедерация ще направи истински контакт с повърхността на населението на тази планета и те подсилиха мрежата, за да се предотврати това.

Повечето от тези подкрепления вече бяха изчистени в Галактическото централно слънце и има специални планове за останалите рептилианци, създадени от Светлите сили, за които все още не ми е позволено да говоря....
със съкр..



Източник:  http://2012portal.blogspot.ca/


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rosiela - Баби бейс,
23.08.2018 21:25
копнала си интересен материал, който иначе не би се побрал в твоята глава.
цитирай
2. ladylady - !!!!!!!! а бе,нещастно влечуго..ко правиш пак тук..
23.08.2018 21:28
rosiela написа:
копнала си интересен материал, който иначе не би се побрал в твоята глава.


нямаш толкова коса по квадратната глава, колкото книжки има
в моята глава..и..библиотека..
навлек..вън от тук..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: predatorka
Категория: Забавление
Прочетен: 1100453
Постинги: 329
Коментари: 3886
Гласове: 1887
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031