Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2018 08:20 - имаме бум на sequentials!
Автор: predatorka Категория: Забавление   
Прочетен: 1198 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
image

Тунела и светлинния капан (сведения)


Мамка му! Това наистина е гадно! Почти всеки на планетата предполага, че трябва да мине през този тунел и да последва светлината. Всеки предполага, че ангелите или близките, които го очакват са самите те. Всеки смята, че след смъртта бог ще ни приеме обратно в неговата райска обител и ще се сложи край на това робство. Tова, обаче не е точно този бог, когото сте очаквали. Ангелите, близките, светлината – всички те са фалшиви. Радвам се да поставя една „дупка“ в тази грандиозна измама.
Добре дошли в космическата матрица.
Заешката дупка продължава да става все по-дълбока.
  
 

SP: Много хубаво, обаче социалното програмиране и ДНК блокажите пречат на повечето от нас да кажат на своите близки за това, зная, че този въпрос е избягван ВИНАГИ, всичко с този програминг е толкова шибано. Дори и да преодолеете тези прегради, то човека на който ще го кажете ще ви се изсмее, пак по същата причини – не осъзнава своето програмиране. Не съм светъл, но по някога ми се иска ей така да можех да помогна на някои ....разбира се това е безсмислено - от гледна точка на Играта и Висшия Аз на даден човек ще е пряко вмешателство и просто няма да сработи. Няма какво да се самозалъгваме: ако някои си е избрал прединкарнационно да влезе отново в тунела от бяла светлина, то така и ще стане. На всички други, решили да не отиват във въпросния тунел пожелавам успех и до нови срещи (там горе) ....
когато му дойде времето разбира се :)   

 Публикувано от SPCTTR. в 16:15:00   

SPCTTR: Истината всъщност е, че когато вие умрете, те – Сивите ви очакват с трепет в светлинния тунел. След като бъде подлъгана душата на човека се рециклира в друго тяло и процеса започва отначало.....следователно бялата светлина в тунела е меко казано смъртоносен капан. Ако наблюдавате елемента със инкарнирането (раждането) в земната Игра, ще забележите, че вместо човечеството да става по-развито и здраво то видимо затъпява и се разболява, разбира се в това са впрегнати милиони ТЕХНОЛОГИЧНИ процеси, не е дело само на рециклиращите станции, но това което ще ви стане ясно е, че ЕДВА ЛИ толкова много Висши Аз се инкарнират тук на Земята. Реално ако махнем животинската анима, aliens, reptilians, sequential-ите и някой слабо напреднали нива, на Земята ще остане една шепа хора! И така преди да умрете, братята Сиви сканират съзнанието ви за вашите спомени и по-конкретно вашите най-близки, обикновено майка, баща, баба, дядо, брат, сестра (те виждат с кои сте били в най-добро отношение). Следва холограмна проекция (холограма в холограмата) на лицето или тялото на вашия близък, намиращ се в тунела от бяла светлина, неговата цел е да ви примами да го последвате. Случи ли се това, вие се връщате на Земята, реинкарнирайки се отново, схемата е ясна. 

Сивите както и доста други гледат на Земята като на ферма, и както ние отглеждаме разни животинки, така и те – отглеждат НАС, и разбира се не желаят (не те всъщност) да губят „бройката“, спомнете си херметичното правило „Каквото горе – такова и долу“. Глуповато е да кажем, че те са лошите и трябва да се борим с тях, bulshet, това е тяхната Игра, не те са измислили правилата, но все пак ако ви попадне някой сив смешник и сте с дървен кол или брадва – поударете го преди да ви е изпарил :)

със съкращение ...
 spectator-bg.blogspot.com/                             автор: Грег Калис



Гласувай:
6


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. predatorkapredatorka - :)))))...3 книжки..не са достат, лельо..иска се ОПИТ,МЪКА,РАБОТА„ ЗАГУБА и..т.н..
01.09.2018 08:29
15.05.2016 14:08 - това e супер гадно/ мамка му/..spectator-bg.blogspot/

Автор: saankii Категория: Хоби
Прочетен: 3137 Коментари: 11 Гласове: 14
Последна промяна: 16.05.2016 10:12
цитирай
2. milady - !!!!!!!!
01.09.2018 08:41
През 1990 г. Почти десетилетие преди излизането на култовата трилогия „Матрицата“, един агент на ЦРУ на име Джон Грейс (с псевдоним Вал Валериан) написва поредица от книги озаглавени „Матрица“. Във втората част на поредицата „Матрица II: Oтвличане и манипулация на хора посредством напреднали технологии“ той пише „Сивите от четвърта плътност, тези същите с които се занимава и Уитли Стрийбър, разполагат с технология която е способна да извлича енергия от човешкото биоплазмено поле. Те също така могат да извличат спомени и преживявания от човешко същество (наричано още „сканиране“). Именно те чакат в бялата светлина, когато дадено човешко същество умре. След това то се рециклира в друго тяло и процеса започва от начало. Сивите от четвърто измерение са като пристрастени, те искат някога да успеят да изпитат човешка емоция, затова и разбира се те постоянно отвличат хора от дълги години насам. Тези същности гледат на Земята като на голяма ферма, в която отглеждат и прибират реколта – хората“.

цитирай
3. troina - Никога не влизайте в този светлинен тунел/ това е рекламен трик
01.09.2018 08:50
В „Матрица V” се продължава: „Сканирайки някого, когото искат да рециклират при приближаването на смъртта му, извънземните откриват с кого е било близко лицето, което е умряло. Те прожектират изображението на този близък човек в тунел с бяла светлина и изображението го притегля още по-навътре. Ако изберете да последвате това изображение, можете да бъдете уловени в капан и изпратени в друга инкарнация по техен избор. Това показва, че Империята не разбира духа, а се опита да го даде на късо. Капанът с тунела с бяла светлина е сравнително ново изобретение, но то ще пропадне и те знаят това.
“Влез в Светлината” казват онези, които са имали близко до смъртта преживяване (NDE). Те са лицата, избрани да рекламират тази извънземна авантюра. НИКОГА не влизайте в тази светлина. Издигнете се нагоре, наляво, надясно, назад или където и да е, но не там. Масмедиите рекламират този капан (героят от филма “Призрак”, който доброволно навлиза в блестящия тунел), за да накарат хората да се хванат на въдицата и да изберат тази дестинация. Монро предупреждава горното ниво на средно развитите и напреднали духове да избягват този капан“.
цитирай
4. rosiela - Съмнявам се, баби, дали ти ще докласиш до този тунел или ще завиеш направо към ада, 9 кръг?!
02.09.2018 00:27
predatorka написа:
15.05.2016 14:08 - това e супер гадно/ мамка му/..spectator-bg/

Автор: saankii Категория: Хоби
Прочетен: 3137 Коментари: 11 Гласове: 14
Последна промяна: 16.05.2016 10:12

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: predatorka
Категория: Забавление
Прочетен: 1100637
Постинги: 329
Коментари: 3886
Гласове: 1887
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031