Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2018 17:24 - Чуденки!!!!!
Автор: predatorka Категория: Забавление   
Прочетен: 2561 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

image
От този gif става ясно, че когато Робърт Дауни не е в алкохолен амок, той обича да си играе с холограмни антистрес-кубчета




Светлина .. Съзнание.. информация...

Добре дошли в Матрицата….



Като цяло дори от птичи поглед си личи как, където има светлина, има струпано съзнание. Всеки град отвисоко доказва принципа – сякаш гледаш голяма невронна мрежа от решетъчен тип, което потвърждава както връзката съзнание/светлина, така и светлина/кубична решетка.


С умиление тук мога да добавя наблюдението на една приятелка, която отбеляза, че светлините на София преди кацане на летище са като свещички на гробища – плахи, мижави и обгърнати от тъмнина :)) Винаги ти става топло като се прибираш, защото тук все още няма цивилизация в пълна степен :Р

 

Днес човечеството дотолкова е свикнало с константното присъствие на светлината, че на никой не му прави впечатление, че само допреди 150 г. нещата са стояли по коренно различен начин. С това не казвам да се събуждаш със свръхзадачата „как да саботираш АЕЦ“, за да „се върнем всички към корените си“... Просто искам да кажа, че дори не е минало достатъчно много време, за да има емпирични наблюдения как всичкото това светлинно замърсяване влияе на развитието на съзнанието на равнище цивилизация (която допреди това е боравила единствено с огън). Единственото, което може да се каже е, че откакто има изкуствено осветление всичко става все по-индустриализирано, урбанизирано и кубично. Затова в съвремието светлината е абсолютно навсякъде.

Ако пък се чудиш за тенденцията, то тя е повече от ясна – повече светлина, повече информация и още, и още проявено. Респективно светлината скоро ще бъде още по-непосредствено внедрена, защото всичко се развива в посока технологии свързани с интерактивните холограми. Светлината вече ще може да се докосва, което ще направи едно подобно взаимоотношение изключително привлекателно за всички....

В случая трябваше да минат около 10 години, за да ми стане ясно какво в случая е това „нещо“. Днес перфектно разбирам връзката куб/Слънце/дуален код/история/информация/светлина, така че архетипния съвпад в тези аспекти да не поставя под съмнение твърдението. Лично аз намирам за синхронично, че онова, което излъчва и прави кода възможен (Слънцето) – може да има геометричната форма на самия код – все пак в това има логика, която преминава очевидното.

Де факто дали действителната форма наистина е такава – няма голямо значение. Смисловата плънка на целия thread е self-evident и това е достатъчно за мен.

Каквато и да е истината по този въпрос обаче, няма съмнение в ролята на самото Слънце – то прави Играта възможна със своята светлина, то фиксира и прави света конкретен, подреден и изобщо – понятен. Ако разгледам гностичната гледна точка – Слънцето е онова, което прави „затвора“ в тази матрица солиден. В този ред на мисли библейското „рече бог: да бъде светлина“ може да бъде видяно в коренно различна... ами светлина :))

Накратко – Луната не е единственото осветително тяло, което си плаче да бъде взривено :Р

/фолоу..



 




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. predatorkapredatorka - https://www.parallelreality-bg.com/...
13.09.2018 17:30
искате ли още….

Функцията на светлината и тъмнината в платформата
Анализи - Подробни анализи
Написано от VioleTrickster.
Събота, 21 Юли 2018 01:37

Не е ли странно, че откакто съществува човека, тъмнината по-скоро бива отбягвана вместо изучавана? Хората изследват само светлината. Дотолкова, че цялата съвременна физика (и технологията, която е базирана на нея) е обособена именно от скоростта на светлината. Т.е. цивилизацията изгражда свят, който интимно се върти около константа свързана със светлина. Тя е границата задаваща ритъма на това „какво е физически възможно“. Което си е меко казано „фактор“ в разбирането за света. Ако не друго, предприетата траектория показва акцента в мисловните модели на човека да разбира още за конкретиката, за проявеното. Защото като човечество „имаме нужда от още информация“, нали така?

Newsflash though...
цитирай
2. predatorkapredatorka - !!!!
13.09.2018 17:32
За да отпаднат евентуални погрешни очаквания – светлината и тъмнината няма да бъдат разглеждани в контекста на „светла“ и „тъмна полярност“, а чисто като физически феномени. Защото както ще видиш и сам – хората нямат никаква идея „какво“ са наистина светлината и тъмнината, как влияят на човешката психика на ниво цивилизация и как да се държат спрямо тях. Което пък води до набор от неадекватности и строго определен тип мисловност копаещи яма в унисон.

Проблемът е толкова дълбок, че повече от всякога той ще води до чувство за дискомфорт. Защото пропагандата е така ексклузивно залегнала в човешкия светоглед, че тя дори не се поставя под въпрос. На практика – ще бръкнеш много дълбоко в кода на нещата – там, където окултизъм дори не е нужен, защото всичко се свежда до два прости аспекта и тяхното взаимодействие. Защото макар и да не е нищо, което вече да не си чел, дълбочината с която ще се изследват нюансите може да промени изцяло представите ти за това как функционира Играта и какви да са подходите ти за излизане от нея. Вникването в светлината и тъмнината променят геометрията на цялата езотерика. Или поне моето лично разбиране за нея.
цитирай
3. blackpredator - брех!
13.09.2018 18:03
гуляма кушия между радостиналасса и предаторкаласса
ма биете у копикариера чичо Захари и компания..
цитирай
4. predatorkapredatorka - хихиихихи....3. blackpredator - брех!
13.09.2018 18:14
11.09 09:49 - Мозъчни сакралии
Мозъкът, заедно с окото и кожата....и..Г-точката


Не можем да я стигнем баба Чудо
и със скоростта на светлината….
с две помпи -ракети..
и 1000 минохвъргачки …
Къде сме ние завалиите...
цитирай
5. milady - предателче черно..дребно..вредно...
13.09.2018 18:40
ти ,или си мнооо тъп/имам 10% съмнения,
или, си дежурния луТко тук, от 10г насам..
безделник и безхаберник..който не мое преброи до 1000
..колко Ракети Стелт..
има баба Му...
басси ..вадел си хляба с в.математика..
я, пак...
цитирай
6. troina - вече ме е страх да коментирам...
13.09.2018 20:17
Предаторе най-сериозно искам да ти кажа
пред уважаемата шашната публика..
вече ме е страх да коментирам
дори при мъжки профили...
Защото се уверих на 100%
този хамелеон има около 20 30
мъжки профила...
За сведение вчера--- Илчев
Няма да се учудя много ако се окаже
че ти си нейно ерзац копие...
жената е истерична средна ръка актриса.. на повикване
в един провинциален скучен изолиран Градец
самотна и нещастна…. като куче
това е жестоката истина...
и пред съда мога да се закълна
цитирай
7. cortana - :)
13.09.2018 22:00
Хайде сега замени адреса на gif с този http://predatorka.blog.bg/photos/193392/original/light%20cube.gif и.... 'кажи, баба, тенк ю' :):):)))))
цитирай
8. predatorkapredatorka - !!??
13.09.2018 22:14
7. cortana - :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: predatorka
Категория: Забавление
Прочетен: 1100189
Постинги: 329
Коментари: 3886
Гласове: 1887
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031